VASTGOEDSTYLING


divider
Vastgoedstyling of home staging zorgt ervoor om een woning met een relatief laag budget verkoopsklaar te maken. Het is zeer belangrijk om een aangename sfeer te creëren waarin verschillende mensen zich goed voelen.
Het komt vaak voor dat kopers afgeleid worden door persoonlijke inrichting en kleuren. Hierdoor verliezen ze de mogelijkheden van de woning uit het oog.

Uit onderzoek is gebleken dat dankzij een vastgoedstyliste of verkoopstyliste de meerwaarde van een woning met 15% doet stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: 75% van de potentiële kopers kijkt niet verder dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement.

Hoe gaat een vastgoedstyling in zijn werk?
Er zijn 2 mogelijkheden:

INTRASTIJL KOMT LANGS VOOR ADVIES AAN HUIS:
  • We overlopen samen alle ruimtes in uw woning, dit kan zowel binnen als buiten zijn.
  • U ontvangt ter plaatse een verslag, zo kunt u zelf meteen aan de slag met onze tips.

U KAN ALLES UIT HANDEN GEVEN:
  • Ik kom ter plaatse om de ruimtes te bekijken of u stuurt een grondplan door om zo uw woning optimaal te presenteren.
  • We zorgen voor de volledige inrichting van uw woonkamer, eetkamer en master bedroom aan de hand van tijdelijke meubelen en sfeervolle decoratie, u heeft de keuze tussen echte of kartonnen meubelen. U hoeft zelf niets te doen, we leveren, richten alles optimaal in en komen de meubelen terug ophalen als uw woning verkocht is.

TARIEVEN:
  • € 1075 voor een volledige inrichting van uw woonkamer, eetkamer en 1 slaapkamer (master bedroom) met kartonnen meubelen en sfeervolle decoratie voor een periode van 6 maanden (excl. BTW).
  • € 1950 voor een volledige inrichting van uw woonkamer, eetkamer en 1 slaapkamer (master bedroom) met comfort meubelen en sfeervolle decoratie voor een periode van 6 maanden (excl. BTW).
  • € 2350 voor een volledige inrichting van uw woonkamer, eetkamer en 1 slaapkamer (master bedroom) met luxe meubelen en sfeervolle decoratie voor een periode van 6 maanden (excl. BTW).
  • Contacteer ons via info@intrastijl.be of 0475/41.85.66 voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie.