Less is more: Waarom een minimalistisch interieur voor een maximaal wauweffect staat
1 juli 2020
Alles tonen

Dit appartement richtte IntraStijl in voor verkoop… en dit is wat er gebeurde!

Vastgoedstyling, niet iedereen weet wat hij of zij zich erbij kan of mag voorstellen. Gelukkig is zien in dit geval wel degelijk geloven! Want, laat dat wauweffect ook net het effect zijn waar Saskia van IntraStijl voor gaat. Dat zorgt er immers voor dat een woning of appartement een heel stuk sneller zal verkopen. Dit appartement werd dankzij de inrichting van IntraStijl verkocht binnen de week.

Vastgoedstyling gaat er namelijk om om een huis in een thuis te transformeren door middel van tot in het detail uitgezochte meubels, accessoires en decoratie. Dat dat verder gaat dan enkele kleuren, texturen en mooie items bij elkaar te plaatsen, bewijst de volgende interieurstyling. Een thuis is tenslotte meer dan een som van aparte delen, het is een geheel van esthetiek, gemixt met emotie, gezelligheid en verrassing.

Voor dit dakappartement aan de Hovesesteenweg te Boechout vertrok Saskia van een afgeleefde inrichting. Lees: een interieur dat weinig inspiratie, karakter en ‘goesting’ uitstraalde. Dat maakt het voor kandidaat-kopers bijzonder moeilijk om het potentieel te zien. Ze zien op dat ogenblik vooral de minpunten, de kosten en het werk aan de woning in plaats van een plek waar ze mooie herinneringen kunnen opbouwen. Net die eerste indruk is zo belangrijk om een kandidaat-koper te overtuigen dat dit zijn of haar plek onder de zon is.

Om het penthouse beter verkoopbaar te maken, ging IntraStijl aan de slag om sfeer en warmte binnen de muren te brengen. Door te werken met strakke Scandinavische accenten, te spelen met stoere en speelse elementen en hier en daar een kleuraccent toe te voegen zag het appartement er instant een stuk beter uit. Zo durft zwart in huis al wel eens zwaar aanvoelen, maar in enkele toffere, kleinere accenten, waaronder stoelen of metaalwerk, geeft het meteen iets cool industrieels. Zeker in combinatie met bijvoorbeeld het okergeel dat hier en daar in het oog springt, balanceert het interieur mooi tussen heerlijk urban, maar toch met een huiselijke, warme vibe. Wat meer is, Saskia gaat voor de totaalaanpak. Dat wil zeggen: decoratie inclusief! En zeg nu zelf, het zijn toch net de kussens, planten, bloempotjes ed. die zorgen voor die extra touch waardoor je zo geneigd bent om het appartement meteen het jouwe te maken?

Wil jij ook jouw te verkopen woning of appartement nieuw leven inblazen en klaarmaken voor een nieuwe generatie? Aarzel dan niet om vandaag nog met IntraStijl contact op te nemen!

Comments are closed.