INTERIEURSTYLING


divider

Is uw woning toe aan een opfrisbeurt en zou u daar professionele interieurstyling bij willen? Bij IntraStijl helpen wij u aan het instant ‘wow-gevoel’. Geheel naar uw smaak en wensen zorgen wij voor een styling van het interieur waar u zich prettig bij voelt.

Aan de slag met uw interieurstyling

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bij u thuis bespreken we uw verlangens en verwachtingen omtrent onze interieurstyling. Zo doorlopen we samen de ruimte(s) die u een nieuw leven wilt inblazen door uw voorkeur qua meubels, materiaal en kleur. Daarnaast overlopen we ook welke bestaande elementen blijven en welke worden vervangen. Wij vinden een persoonlijke aanpak enorm belangrijk, uw wensen staan voorop!

Interieurstyling zoals u dat wilt

Het is perfect mogelijk om uw ruimte om te zetten in een 3D-model en zo tot een totaal concept te komen. Daarnaast maken we ook moodboards zodat u al een beter beeld heeft van hoe de ruimte er zal uitzien en welke materialen er aan bod zullen komen. Als u zich herkent in deze plannen, verzorgen we voor u de gehele realisatie, van de styling van uw interieur tot het kleinste detail.

Creëer een aangenaam gevoel in uw woning

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op professionele wijze de styling van uw interieur wilt laten verzorgen. Wanneer u uw interieur compleet wilt veranderen of wanneer u uw huidige interieur een nieuwe look wilt bezorgen middels professioneel interieuradvies staan wij voor u klaar. Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be. Met oog voor detail  zorgen wij voor een prachtig resultaat voor een huis waarbij u wilt thuiskomen met onze gepaste interieurstyling.

Gratis gids