ONLINE INTERIEURADVIES


divider

Online interieuradvies biedt voor veel mensen de uitkomst. Gezellig wonen in een interieur dat bij u past is namelijk waardevol, maar het kost u vaak wel de nodige tijd om het perfecte interieur te vinden. Jammer genoeg is die tijd er vaak niet. Dat is de reden waarom IntraStijl het online interieuradvies voor u heeft geïntroduceerd. Zo hoeft u geen middag of avond op te offeren bij u thuis, maar gaan wij op professionele wijze voor u aan de slag.

Hoe wij te werk gaan voor uw online interieuradvies

Een online interieuradvies gaat als volgt in zijn werk. U stuurt ons via e-mail enkele foto’s van de ruimte waarover het gaat. Daarnaast vermeldt u daarbij uw wensen voor de nieuwe inrichting. Binnen de vijf werkdagen ontvangt u na betaling van € 50 uw online interieuradvies per mail. Daarbij kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Kleur en sfeerimpressie
  • Een geschreven interieuradvies

Schakel ons in als uw interieur partner

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van persoonlijk interieuradvies? Neem een kijkje bij onze realisaties. U kunt uw foto’s of plattegrond met uw woonwensen naar het volgende e-mailadres sturen: info@intrastijl.be. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk voor u aan de slag.