MIJN VERHAAL


divider
ik...

Ik ben Saskia Van der Eycken, vastgoedstyliste.

Via mijn vakantiewerk in een meubelwinkel besefte ik dat het super leuk vond om de winkel mooi in te richten volgens de nieuwe trendkleuren. Ik was bijna elke dag meubelen en decoratie aan het verplaatsen. Hierdoor besloot ik om verder te gaan studeren als interieurstyliste, kleuradviseur & vastgoedstyliste.

Op tv keek ik vaak naar programma’s zoals ‘million dollar listing’. In Amerika worden meer dan 85% van al de leegstaande woningen ingericht. Hierdoor realiseerde ik me dat het concept van vastgoedstyling en meubelverhuur hier in Vlaanderen nog niet zo bekend was en zo ontstond IntraStijl. Eigenlijk zou elke makelaar of projectontwikkelaar hier de voordelen van moeten inzien. Je verkoopt uw vastgoed dankzij vastgoedstyling sneller en aan een hogere prijs. Kandidaat kopers kunnen zich namelijk de mogelijkheden van een lege ruimte moeilijk inbeelden.

Intussen zijn we al meer dan 6 jaar verder en heb ik al vele appartementen en huizen ingericht. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik elke dag mijn passie mag uitvoeren. Het resultaat van elke styling en de positieve reacties van mijn klanten geven me een enorme boost!