Vastgoedstyling


 

Met vastgoedstyling of home staging slaagt u erin om een woning met een relatief laag budget verkoopklaar te maken. Het is zeer belangrijk om een aangename sfeer te creëren waarin verschillende mensen zich goed voelen. Maak hiervoor gebruik van onze meubelverhuur om uw woning weer tot leven te laten komen.

De voordelen van vastgoedstyling

Het komt vaak voor dat kopers afgeleid worden door persoonlijke inrichting en kleuren. Hierdoor verliezen ze de mogelijkheden die de woning biedt uit het oog. Uit onderzoek is gebleken dat een vastgoedstylist of verkoopstylist de meerwaarde van een woning met 15% doet stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: 75% van de potentiële kopers kijkt niet verder dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement. Die sfeer brengt u weer tot leven via de verhuur van meubels bij ons.

Vastgoedstyling is dus een absolute meerwaarde: een appartement van bijvoorbeeld 200.000 euro kan voor 230.000 euro verkocht worden door deze minimale investering.

Waarom Intrastijl?

We hechten er enorm veel belang aan om onze klanten zo snel mogelijk van een inrichting te voorzien. We streven ernaar om jouw vastgoed binnen de 7 à 10 dagen in te richten. We begrijpen als geen ander dat een wachtlijst van 2 à 3 weken te lang is en dat binnen deze termijn je ingerichte woning of appartement al verkocht kan zijn!

Daarom hebben we verschillende vastgoedstyling pakketten op voorraaad om jouw vastgoed snel in te richten binnen de gewenste termijn.

We presenteren jouw vastgoed op de best mogelijke manier zodat je jouw vastgoed sneller en aan de hoogst mogelijke prijs verkoopt.

Voor wie creërt Intrastijl een enorme meerwaarde?

 • Inrichting kijkwoning, modelappartement of assistentiewoning
 • Projectontwikkelaar, makelaar, notaris, particulier of verhuurder

 • Bekijk hieronder onze succesformules:

  Verhuur luxe meubelen

  € 1500

  Inrichting van jouw volledige woning of appartement inclusief 2 slaapkamers & terras aan de hand van echte luxe meubelen

  Verhuur echte & kartonnen meubelen

  € 1250

  Inrichting van jouw volledige woning of appartement met 2 slaapkamers aan de hand van echte & kartonnen meubelen gecombineerd.

  Zou je bijvoorbeeld graag 1 of 3 slaapkamers laten inrichten? Of wens je de meubelen voor 2,3 of 6 maanden te huren i.p.v. 1 maand?

  Boek dan je vastgoedstyling nu online of contacteer ons via info@intrastijl.be voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie.