Vastgoedstyling


 

Met vastgoedstyling of home staging slaagt u erin om een woning met een relatief laag budget verkoopklaar te maken. Het is zeer belangrijk om een aangename sfeer te creëren waarin verschillende mensen zich goed voelen. Maak hiervoor gebruik van onze meubelverhuur om uw woning weer tot leven te laten komen.

De voordelen van vastgoedstyling

Het komt vaak voor dat kopers afgeleid worden door persoonlijke inrichting en kleuren. Hierdoor verliezen ze de mogelijkheden die de woning biedt uit het oog. Uit onderzoek is gebleken dat een vastgoedstylist of verkoopstylist de meerwaarde van een woning met 15% doet stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: 75% van de potentiële kopers kijkt niet verder dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement. Die sfeer brengt u weer tot leven via de verhuur van meubels bij ons.

Waarom Intrastijl?

We hechten er enorm veel belang aan om onze klanten zo snel mogelijk van een inrichting te voorzien. We streven ernaar om jouw vastgoed binnen de 7 à 10 dagen in te richten. We begrijpen als geen ander dat een wachtlijst van 2 à 3 weken te lang is en dat binnen deze termijn je ingerichte woning of appartement al verkocht kan zijn!

Daarom hebben we verschillende vastgoedstyling pakketten op voorraaad om jouw vastgoed snel in te richten binnen de gewenste termijn.

We presenteren jouw vastgoed op de best mogelijke manier zodat je jouw vastgoed sneller en aan de hoogst mogelijke prijs verkoopt.

Verhuur luxe meubelen

€ 1900 (excl. btw)

Inrichting van volledige woning of appartement inclusief 2 slaapkamers aan de hand van echte meubelen

inclusief decoratie

inclusief terras of bistroset

huurperiode van 3 maanden

inboedelverzekering

Verhuur kartonnen meubelen

€ 1250 (excl.btw)

Inrichting van volledige woning of appartement met 3 slaapkamers aan de hand van kartonnen meubelen

inclusief decoratie

huurperiode van 6 maanden

inboedelverzekering

/

Zou je bijvoorbeeld graag 1,2 of 3 slaapkamers laten inrichten? Of wens je de meubelen voor 1 of 6 maanden te huren i.p.v. 3 maanden?

Boek dan je vastgoedstyling nu online of contacteer me via info@intrastijl.be voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie.

    Gratis gids