Vastgoedstyling


 

Als vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, bouwpromotor of notaris is het je doel om jouw vastgoed zo snel mogelijk te verkopen aan de best mogelijke prijs. Verschillende factoren spelen daarbij een rol, zoals ligging en vraagprijs. Maar onderschat het belang van een goede presentatie van de woning niet!

De voordelen van vastgoedstyling

Uit onderzoek is gebleken dat een vastgoedstylist of verkoopstylist de meerwaarde van een woning met 15% doet stijgen in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: 75% van de potentiële kopers kijkt niet verder dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement.

In Amerika en Engeland wordt zo goed als elke woning gestyled vooraleer die de markt op gaat. En terecht, want een goede presentatie zorgt ervoor dat kandidaat-kopers de woning willen ontdekken.

Met vastgoedstyling wordt een pand op een neutrale manier ingericht om zo veel mogelijk mensen aan te spreken. De kandidaat-koper kan zich veel beter voorstellen hoe het zou zijn om te wonen en leven in het pand, dan wanneer het niet ingericht is.

Jouw vastgoed ook tot 7 keer sneller verkopen aan een betere prijs?

Verhuur echte meubelen

vanaf € 1500 (excl. btw)

Inrichting van volledige woning of appartement inclusief 1 slaapkamer aan de hand van echte meubelen

inclusief decoratie

inclusief terras of bistroset

huurperiode van 1 maand

inboedelverzekering

Verhuur kartonnen meubelen

vanaf € 1075 (excl.btw)

Inrichting van volledige woning of appartement met 1 slaapkamer aan de hand van kartonnen meubelen

inclusief decoratie

huurperiode van 6 maanden

inboedelverzekering

/

Zou je bijvoorbeeld graag 2 of 3 slaapkamers laten inrichten? Of wens je de meubelen voor 3 of 6 maanden te huren i.p.v. 1 maand?

Boek dan je vastgoedstyling nu online of contacteer me via info@intrastijl.be voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie.

    Gratis gids