Huis inrichten voor verkoop


divider

Uw huis sfeervol inrichten voor verkoop biedt veel voordelen. Het is dan ook dé sleutel om uw huis snel te verkopen en dat tegen een betere verkoopprijs! Bij IntraStijl doen we dit middels vastgoedstyling (of home staging). Wij maken uw huis of appartement tegen een relatief laag budget klaar voor verkoop door te decoreren.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Laat uw huis sfeervol inrichten voor een beter verkoop

    Wilt u uw huis snel verkopen, dan doet u er goed aan om te kiezen voor onze vastgoedstyling. Laat ons uw huis decoreren voor verkoop en laat een uitstekende indruk achter bij potentiële kopers. U wilt natuurlijk dat de potentiele koper zich direct thuis voelt zodra hij of zij binnenstapt. Daar draagt een aangenaam interieur sterk aan bij. Schakel ons in voor de vastgoedstyling in uw huis voor de verkoop. U heeft hierbij twee mogelijkheden. Zo kunt u ons inschakelen enkel voor deskundig advies. De andere optie is dat u alles uit handen geeft aan ons. Wanneer u kiest voor advies aan huis, overlopen we samen alle ruimtes en ontvangt u ter plaatse een verslag, waar u direct mee aan de slag kunt. Geef alles uit handen en wij komen de ruimtes bekijken, stellen en plan op en verzorgen vervolgens de complete inrichting van uw woonkamer, eetkamer en slaapkamer met behulp van tijdelijke meubelen en sfeervolle decoratie. Laat ons uw huis decoreren voor verkoop!

    Laat ons uw woning optimaal inrichten

    Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over hoe we uw huis inrichten voor verkoop. Bekijk dan onze realisaties en doe inspiratie op. Bij vragen over het decoreren van uw huis voor de verkoop vult u eenvoudig ons contactformulier in of stuurt u een e-mail naar info@intrastijl.be.