Woningpresentatie


divider

Voor het beste verkoopresultaat is een optimale woningpresentatie cruciaal. Door uw huis in Beerse te laten stylen, draagt u bij aan een betere verkooppresentatie. Een lege woning is namelijk vele malen minder aantrekkelijk. Daarnaast is het vaak lastig voor een potentiele koper om hier meubilair in te visualiseren. Maak uw woning daarom verkoopklaar om het succesvol en snel te verkopen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Kies voor vastgoedstyling en perfectioneer de woningpresentatie

    Bij IntraStijl helpen wij u om de koper sneller te overtuigen door een fijne sfeer te creëren. Een sfeer die men over de streep haalt om uw woning te kopen. Daarvoor is een optimale woningpresentatie nodig. Wij bieden u verschillende verhuurpakketten aan met comfortabele of luxe meubelen. Samen met een stylist wordt het verhuurpakket afgestemd op de stijl van uw woning. Naast dat het een behagelijkere sfeer krijgt, krijgt uw woning ook direct meerwaarde. Door voor een goede woningpresentatie te zorgen, ontvangt u sneller een aanvaardbaar bod – kortom: het is een kleine investering met een groot rendement.

    Boek een kennismakingsgesprek

    Wilt u uw woningpresentatie ook verbeteren voor een snellere verkoop? Kijk vooraf bij onze realisaties en bekijk welke stijl uw woning goed past. Stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be of vul ons contactformulier in. Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in.