Home staging


divider

Uw woning snel verkopen voor een goede prijs doet u met behulp van home staging. Hierdoor creëert u direct meerwaarde voor uw woning, waardoor u uw woning voor een betere prijs verkoopt. Met onze uitgebreide voorraad aan diverse stijlen, plaatsen wij het gewenste meubilair onmiddellijk in uw woning. Wilt u ook een goede eerste indruk maken?

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Spreek een breed publiek aan met behulp van home staging

    Bij IntraStijl helpen wij u om uw woning tegen een laag budget verkoopklaar te maken. Wij gaan namelijk razendsnel voor u aan de slag voor een prachtig interieur. Wij hebben een ruime voorraad beschikbaar, waardoor wij snel meubilair kunnen plaatsen met toegankelijke stijlen waarmee u een breed publiek aanspreekt. Denk hierbij aan een moderne, klassieke of landelijke inrichting. Met deze kleine investering zorgt u middels onze home staging dat uw woning voor een betere prijs en sneller verkocht wordt!

    Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

    Benieuwd naar wat wij op het gebied van home staging al hebben gerealiseerd tot op heden? Doe inspiratie op bij onze reeds voltooide projecten. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning voor de verkoop? Schakel dan onze hulp in. Wij werken erg flexibel – binnen een week helpen wij u al verder! Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be en start met het aantrekkelijk maken van uw woning.