Home staging


divider

Uw woning snel verkopen voor een goede prijs doet u met behulp van home staging. Hierdoor creëert u direct meerwaarde voor uw woning, waardoor u uw woning voor een betere prijs verkoopt. Met onze uitgebreide voorraad aan diverse stijlen, plaatsen wij het gewenste meubilair onmiddellijk in uw woning. Wilt u ook een goede eerste indruk maken?

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week richten we jouw vastgoed al in! Vul hier ons contactformulier in!

    Spreek een breed publiek aan met behulp van home staging

    Bij Intrastijl helpen wij u om uw woning tegen een laag budget verkoopklaar te maken. Wij gaan namelijk razendsnel voor u aan de slag voor een prachtig interieur. Wij hebben een ruime voorraad beschikbaar, waardoor wij snel meubilair kunnen plaatsen met toegankelijke stijlen waarmee u een breed publiek aanspreekt. Denk hierbij aan een moderne, klassieke of landelijke inrichting. Met deze kleine investering zorgt u middels onze home staging dat uw woning voor een betere prijs en sneller verkocht wordt!

    Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

    Benieuwd naar wat wij op het gebied van home staging al hebben gerealiseerd tot op heden? Doe inspiratie op bij onze reeds voltooide projecten. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning voor de verkoop? Schakel dan onze hulp in. Wij werken erg flexibel – binnen een week helpen wij u al verder! Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be en start met het aantrekkelijk maken van uw woning.