Interieurverhuur


divider

Bij IntraStijl delen we graag onze passie met u middels ons interieuradvies en interieurverhuur. Met oog voor detail en afwerking gaan wij gepassioneerd aan de slag om een prachtresultaat op te leveren. Laat een goede indruk achter bij potentiële kopers dankzij onze verhuur van tijdelijke meubels voor uw interieur.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Dankzij interieurverhuur verkoopt u uw vastgoed voor een betere prijs

    Heeft u een woning die u graag snel en voor een goede prijs wilt verkopen? Dan bieden wij u de oplossing met onze interieurverhuur. Bij IntraStijl richten wij uw woning of vastgoed namelijk optimaal in, waardoor u deze tot zeven keer sneller verkoopt tegen een betere prijs. Wij maken uw woning verkoopklaar tegen een laag bedrag. Met behulp van deze kleine investering, creëert u direct meerwaarde voor uw woning. U kiest bij onze verhuur van interieur uit één van onze pakketten: kartonnen meubelen, comfort meubelen of het luxe pakket. Elk pakket bevat alle meubelen en decoratie om een eetkamer, woonkamer, badkamer, hal en slaapkamer sfeervol in te richten.

    Overtuig de koper of huurder sneller

    Laat uw modelappartement of kijkwoning door ons inrichten door middel van ons interieurverhuur, en verkoop uw vastgoed niet alleen sneller, maar ook tegen een betere prijs! Wij staan voor u klaar voor persoonlijk online interieuradvies. Zo woont u fijn in een interieur uit onze verhuur dat bij u past. Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be voor meer informatie over onze verhuur van interieur.