Interieurverhuur


divider

Bij IntraStijl Beerse delen wij graag onze passie met u middels ons interieuradvies en interieurverhuur. Met oog voor detail en afwerking gaan wij gepassioneerd aan de slag om een prachtresultaat op te leveren. Maak uw woning verkoopklaar door uw interieur door ons te laten verzorgen en laat een goede eerste indruk achter bij potentiële kopers.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

Uw vastgoed in Beerse middels onze interieurverhuur voor een betere prijs verkopen

Heeft u een woning die u graag snel en voor een goede prijs wilt verkopen? Dan bieden wij u de oplossing met onze interieurverhuur. Bij IntraStijl richten wij uw woning of vastgoed namelijk optimaal in, waardoor u deze tot zeven keer sneller verkoopt tegen een betere prijs. Wij maken uw woning verkoopklaar tegen een laag bedrag. Met behulp van deze kleine investering, creëert u direct meerwaarde voor uw woning. U kiest uit één van onze pakketten: kartonnen meubelen, comfort meubelen of het luxe pakket. Elk pakket bevat alle meubelen en decoratie om een eetkamer, woonkamer, badkamer, hal en slaapkamer sfeervol in te richten.

Overtuig de kopen of huurder sneller

Laat uw modelappartement of kijkwoning door ons inrichten door middel van ons interieurverhuur, en verkoop uw vastgoed niet alleen sneller, maar ook tegen een betere prijs! Wij staan voor u klaar voor persoonlijk online interieuradvies. Zo woont u fijn in een interieur dat bij u past. Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be.