Expats


divider
Intrastijl verzorgt ook de complete inrichting en meubelverhuur voor investeerders of expats. Wij meubileren uw woning aangepast aan iedere situatie.


INVESTERINGSVASTGOED
Dankzij onze inrichting wordt jouw vastgoed sneller en met een hoger rendement verhuurd. Een eerste goed indruk is van cruciaal belang voor een vlotte verhuur. Het is zeer belangrijk om een aangename sfeer te creëren waarin verschillende mensen zich goed voelen.

EXPATS
Meubelverhuur is een passende oplossing voor bedrijven die woonruimte zoeken voor tijdelijke werknemers. Het zal de kosten voor de tijdelijke werknemer drukken, want het is vele malen voordeliger dan een volledig interieur aan te schaffen. Het huren van meubels heeft grote voordelen voor zowel de particulier klant als de zakelijke klant.

Met ons inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak gaan wij tot het uiterste zodat jouw huurder zich zo snel mogelijk thuisvoelt. Daarom zorgen wij ervoor dat de woning geheel naar wensen en behoeftes is ingericht bij aankomst. Of het nu gaat om een eenpersoonsappartement of gezinswoning, door ons maatwerk bieden wij voor iedereen een passende oplossing.

U BENT BIJ INTRASTIJL AAN HET GOEDE ADRES OMDAT WIJ:
  • Uw vastgoed wordt sneller verhuurd aan een hogere prijs.
  • Snel leveren uit eigen voorraad, van basic design tot exclusief.
  • Voor elk budget bieden we verschillende mogelijkheden aan.
  • We installeren al het meubilair in de woon-en eetkamer, slaapkamer(s), hal, keuken en terras.
  • Op korte termijn transport inplannen, de meubelen plaatsen, inrichten en wanneer u wenst de meubelen terug komen ophalen.