EXPATS


divider
IntraStijl verzorgt ook de complete inrichting en meubelverhuur voor expats. Zoekt u voor korte of langere tijd meubels of een hele inboedel voor uzelf, klant of personeel? Denk hierbij aan expats, echtscheiding of emigratie, wij meubileren uw woning aangepast aan iedere situatie.

Meubelverhuur is een passende oplossing voor bedrijven die woonruimte zoeken voor tijdelijke werknemers. Het zal de kosten voor de tijdelijke werknemer drukken, want het is vele malen voordeliger dan een volledig interieur aan te schaffen voor de woonruimte. Al met al heeft het huren van meubels grote voordelen voor zowel de particulier klant als de zakelijke klant.

Met ons inlevingsvermogen en persoonlijke aanpak gaan wij tot het uiterste om jou en eventuele gezinsleden zo snel mogelijk thuis te laten voelen in je nieuwe huis. Daarom zorgen wij ervoor dat de woning geheel naar wensen en behoeftes is ingericht bij aankomst. Of het nu gaat om een eenpersoonsappartement of gezinswoning, door ons maatwerk bieden wij voor iedereen een passende oplossing.

U BENT BIJ INTRASTIJL AAN HET GOEDE ADRES OMDAT WIJ:
  • Snel leveren uit eigen voorraad, van basic design tot exclusief.
  • Van uw woning een echte thuis maken.
  • We installeren al het meubilair in de woon-en eetkamer, slaapkamer(s), hal, keuken en terras.
  • Op korte termijn transport inplannen, de meubelen plaatsen, inrichten en wanneer u wenst de meubelen terug komen ophalen.


    Gratis gids