Modelwoning inrichten


divider

Een modelwoning sfeervol inrichten zorgt niet alleen dat u uw woning sneller verkoopt, maar ook voor een betere verkoopprijs. Maak het voor bezoekers dan ook aantrekkelijk door middel van vastgoedstyling. De eerste indruk telt!

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

Een modelwoning tijdelijk inrichten met luxe of comfortabele meubelen

Wanneer u uw modelwoning gaat inrichten, is het belangrijk dat verschillende mensen zich daar goed bij voelen. Het creëren van een aangename sfeer hoeft u hierbij niet veel geld te kosten. Bij IntraStijl maakt u al gebruik van een uitgebreide meubelverhuur tegen een relatief laag budget. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op locatie wordt er besproken hoe u uw modelwoning wilt inrichten. Alle ruimtes worden doorlopen en er wordt gekozen welke bestaande elementen mogen blijven en welke vervangen zullen worden. Na een stijl gekozen te hebben zal de gehele realisatie verzorgd worden.

Styling tot in het kleinste detail voor het beste verkoopresultaat

Bent u benieuwd hoe een vastgoedstyling in zijn werk gaat? Bekijk de mogelijkheden wanneer u voor vastgoedstyling kiest en de bijbehorende tarieven. Wij denken altijd graag met u mee. Plan een afspraak in via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@intrastijl.be. Wij zijn uw partner voor het sfeervol inrichten van een modelwoning.