Tijdelijke inrichting huren


divider

Een tijdelijke inrichting huren, biedt uitkomst voor het sneller verkopen van uw woning. De eerste indruk die geïnteresseerde hebben van uw woning is immers het belangrijkst. Zorg dat het schoon en opgeruimd is met een sfeervolle inrichting om de potentiele kopers over de streep te trekken.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

  Een tijdelijke inrichting huren is de sleutel voor het snel verkopen van uw huis

  Door uw woning optimaal in te richten, zorgt u er niet alleen voor dat uw woning sneller verkoopt, maar ook dat deze voor een betere prijs verkocht wordt. Door een tijdelijke inrichting te huren creëert u een aangename sfeer, waardoor men zich direct thuis voelt. En dat is waar u het voor doet! Een leegstaande woning oogt namelijk veel kleiner dan deze in werkelijkheid is. Daarnaast is het voor potentiele kopers vaak lastig om deze woning gemeubileerd voor zich te kunnen zien. Bij IntraStijl zorgen wij er dan ook voor dat uw woning de gewenste uitstraling krijgt. Kies uit één van de pakketten en ga voor luxe meubelen of een combinatie van echte en kartonnen meubelen. Elk pakket met de tijdelijke inrichting die u gaat huren, bevat alle meubelen en decoratie voor een sfeervolle inrichting van:

  • Woonkamer
  • Eetkamer
  • Gastentoilet
  • Badkamer
  • Inkomhal
  • Slaapkamer(s)
  • Terras

  Wij richten uw woning optimaal in

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze realisaties en doe inspiratie op. Wij geven u graag online interieuradvies of laten u een prachtige tijdelijke inrichting huren. Bij vragen vult u eenvoudig ons contactformulier in of stuurt u een e-mail naar info@intrastijl.be. Dan gaan wij graag aan de slag voor een prachtige, verkoopklare woning.