Tijdelijke meubels


divider

Heeft u tijdelijke meubels nodig om uw woning verkoopklaar te maken? Dan zijn wij uw geschikte partner. Met een eigen voorraad aan meubilair in verschillende stijlen, ontwikkelen we graag uw gewenste interieur.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Tijdelijke meubels voor een laag bedrag

    Bij Intrastijl beschikken wij over een eigen voorraad met meubels die u kunt huren. Kiest u voor landelijk, modern of design? Met onze prachtige collectie creëert u direct meerwaarde voor uw woning. Dit vergt van u een kleine investering waarna u voor een betere prijs en razendsnel uw woning verkoopt. Zorg voor een echt ‘wow-effect’ vanaf het moment dat uw potentiele kopers binnenstappen.

    Een kleine investering met een groot rendement

    Bij ons heeft u de keuze uit een aantal pakketten. Zo is het mogelijk dat wij uw woning met luxe meubelen of met een combinatie van echte en kartonnen meubelen inrichten. Van uw woonkamer, slaapkamer tot aan de badkamer richten wij alles in met tijdelijke meubels voor een sfeervol effect. Met deze kleine investering voelt men zich gelijk goed in de woning en trekt u de potentiele koper sneller over de streep. Ziet u het wel zitten om uw woning met tijdelijke meubels in te richten en het hiermee verkoopklaar te maken? Vul online ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@intrastijl.be. Dan helpen wij u graag verder.