Vastgoedpresentatie


divider

Een goede vastgoedpresentatie zorgt ervoor dat u uw woning sneller en voor een beter prijs verkoopt. Dankzij de mogelijkheden qua tijdelijke inrichting die wij u bieden, worden de pluspunten en mogelijkheden van uw vastgoed benadrukt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Een professionele vastgoedpresentatie voor het beste verkoopresultaat

    Wanneer u een leegstaande woning binnenstapt, lijkt deze veel kleiner dan deze in werkelijkheid is. Vaak is het voor potentiele kopers ook lastig om te visualiseren hoe de ruimte er gemeubileerd uit komt te zien. Voor een optimale vastgoedpresentatie schakelt u IntraStijl in. Wij bieden u verschillende pakketten aan waarmee wij uw vastgoed inrichten met tijdelijke meubels. Dit vergt van u een kleine investering waarmee u uiteindelijk een groot rendement behaalt. Elk pakket bevat alle meubels en decoratie om een eetkamer, woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer en een gastentoilet volledig en sfeervol in te richten. Door een optimale vastgoedpresentatie zorgt u ervoor dat u de koper of huurder sneller overtuigt.

    Laat de potentiele koper zich thuis voelen

    Bij IntraStijl stemmen onze stylisten het verhuurpakket geheel af op de stijl van de woning of het appartement. Wij zorgen voor een aangename sfeer waarin verschillende mensen zich goed voelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schakel ons in voor uw vastgoedpresentatie en maak uw woning verkoopklaar tegen een relatief laag budget. Stuur een e-mail naar info@intrastijl.be of vul ons contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.