Woning verkoopklaar maken


divider

De beste manier om uw woning verkoopklaar te maken is met behulp van vastgoedstyling (home staging). Hiermee laat u uw huis stylen voor een snellere verkoop tegen een hogere verkoopprijs. Creëer een sfeer waar uw potentiele kopers zich direct thuis voelen, want u weet het: de eerste indruk telt.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Uw woning op professionele wijze verkoopklaar laten maken

    Wanneer u uw woning verkoopklaar wilt maken, is de verleiding groot om er nog meer in te investeren. U wilt natuurlijk dat uw woning tot in de puntjes af is zodat het aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers. Echter hoeft u daar lang niet altijd veel geld voor neer te leggen. Middels home staging laat u uw huis stylen tegen een relatief laag budget zodat deze klaar is voor de verkoop. Laat uw vastgoedstyling door IntraStijl realiseren en kies hoe u het hebben wilt. Wij zijn namelijk inzetbaar voor advies aan huis. Dan bekijken wij de ruimtes en geven wij u advies en tips waar u zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast is het ook mogelijk om de volledige styling aan ons over te laten. Wij komen dan bij u langs, stellen een plan op en verzorgen vervolgens de volledige inrichting. Dit kan bijvoorbeeld in een luxe of comfortabele stijl. Wij maken uw woning verkoopklaar door uw huis te stylen en sfeer te creëren. Als uw woning verkocht is, komen wij de meubels weer ophalen. Zo hoeft u dat zelf niet te doen.

    Laat uw huis door ons stylen voor een betere en snellere verkoop

    Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem een kijkje bij onze realisaties en bekijk welke stijl uw woning goed past. Neem contact met ons op via info@intrastijl.be of vul ons contactformulier in. Wij maken uw woning verkoopklaar voor snellere verkoop en een betere verkoopprijs. Laat uw huis daarom stylen voor het beste verkoopresultaat!