Less is more: Waarom een minimalistisch interieur voor een maximaal wauweffect staat
13 september 2020
Intrastijl in “Gazet van Antwerpen”
25 oktober 2020

Intrastijl lanceert gloednieuwe webshop: “Gedaan met eindeloos slenteren in drukke winkels”

De 26-jarige vastgoedstyliste Saskia Van der Eycken uit Beerse heeft van de coronacrisis een deugd gemaakt door een gloednieuwe webshop te lanceren. “Niemand heeft tijdens deze crisis nog zin om eindeloos winkels af te schuimen en dan kan ons initiatief de oplossing zijn”, klinkt het.

Saskia Van der Eycken heeft al tien jaar ervaring in interieurvormgeving en heeft samen met haar partner Intrastijl opgericht. De coronacrisis heeft hen doen nadenken om het anders aan te pakken. “Ik denk dat er niet heel veel mensen zijn die tegenwoordig nog veel zin hebben om verschillende interieurwinkels af te schuimen op zoek naar spullen voor het gedroomde interieur”, vertelt zaakvoerster Saskia. “Bovendien vraagt een mooi samengesteld interieur ook nog eens veel creativiteit en vooral veel tijd. En net dat ontbreekt ook bij heel wat mensen. En daar proberen wij nu op in te spelen met onze vernieuwde webshop.”

Keuze

Shop The Look heet de nieuwe webshop waarbij je als bezoeker van de website ene keuze krijgt uit een aantal verschillende ingerichte woonkamers. Door op het object in de kamer te klikken, krijg je meteen de prijs en kan je het meubel ook meteen bestellen. “We hopen dat het aanslaat en dat mensen hun weg vinden naar de webshop”, zegt Saskia. “We nemen de stress weg van het winkelen en we bieden ook geen arsenaal aan mogelijkheden aan zodat het overzichtelijk blijft.”

www.intrastijl.be

Gratis gids