Huis snel verkopen


divider

Wilt u uw huis graag snel verkopen? Met onze home staging (of vastgoedstyling) zorgen wij ervoor dat uw woning tegen een relatief laag budget verkoopklaar gemaakt wordt. Home staging is namelijk dé sleutel om uw huis snel te verkopen en ook nog eens tegen een betere verkoopprijs.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

  Creëer een aangename sfeer om uw huis snel te verkopen

  De eerste indruk telt, vooral als u uw woning snel wilt verkopen. Op het moment dat de potentiele koper binnenstapt, wilt u natuurlijk dat hij of zij zich direct thuis voelt. Daar draagt een aangenaam interieur sterk aan bij door uw woning sfeervol in te richten op een manier waarbij verschillende mensen zich prettig bij voelen. Regelmatig komt het voor dat een potentiele koper afgeleid is door een persoonlijke inrichting van het huis of specifieke kleurcombinaties. De kans is dan groot dat hij of zij de interesse in uw huis verliest. Wilt u uw huis snel verkopen, dan doet u er goed aan om een vastgoedstyliste of verkoopstyliste in te schakelen. Hierdoor laat u de meerwaarde van uw woning stijgen met 15% in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. Dit komt voornamelijk omdat potentiële kopers vaak niet verder kijken dan de sfeer van het huis en de bestaande inrichting.

  Onze vastgoedstyling gaat direct voor u aan de slag

  Wanneer u onze vastgoedstyling inschakelt voor het sneller verkopen van uw woning, dan heeft u twee mogelijkheden: IntraStijl komt langs voor advies aan huis of u kunt alles uit handen geven. Bij de eerste optie worden alle ruimtes samen overlopen en ontvangt u ter plaatse een verslag, waar u direct mee aan de slag kunt. Wanneer u alles uit handen geeft, komen wij langs om de ruimte te bekijken, een plan op te stellen en verzorgen wij de complete inrichting van uw woonkamer, eetkamer en slaapkamer met behulp van tijdelijke meubelen en sfeervolle decoratie.

  Uw huis snel verkopen tegen een laag budget

  Wilt u uw woning tegen een laag bedrag verkoopklaar maken en deze hiermee sneller verkopen? Wij zijn erg flexibel en schakelen snel. Stuur een e-mail naar info@intrastijl.be of vul ons contactformulier in.