Home stylen


divider

Bent u benieuwd hoe uw huis eruit zou zien als u dit professioneel laat stylen? Onze interieurstyliste is goed opgeleid en gaat gepassioneerd aan de slag met het interieur van uw woning. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen, zodat we uw woning geheel naar uw smaak kunnen stylen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

  Laat uw huis stylen door een echte stylist voor een verbluffend resultaat

  Wilt u het interieur in uw woning volledig veranderen en laten stylen of uw huidige interieur een nieuwe ‘look’ bezorgen? Laat de styling voor uw huis ter verkoop aan ons over. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en we denken graag met u mee. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze stylist bespreken wij uw verwachtingen, wensen en andere verlangens voor uw woning. Dan blazen wij op een zeer stijlvolle manier nieuw leven in de gewenste ruimtes en stimuleren we de verkoop van uw huis door onze styling.

  Uw huis stylen om het verkoopklaar te maken

  Wilt u uw woning snel verkopen en dan het liefst nog tegen een betere prijs? Dan schakelt u onze stylist in om uw woning te laten stylen. Door deze sfeervol in te richten krijgt uw woning direct meerwaarde en zal de koper zich sneller thuis voelen. Bij ons is dit maar een kleine investering, waarmee u ervoor zorgt dat uw woning sneller en voor meer geld verkocht wordt. Wij werken met een eigen voorraad waaruit wij uw woning stylen. Door ons snelle schakelen kan het pand spoedig te koop gezet worden. Spreek uw publiek aan met ons toegankelijke stylen. Ga voor een moderne, klassieke of landelijke styling voor de verkoop van uw huis en trek uw potentiele koper over de streep.

  De eerste indruk telt

  Geef uw huis net dat beetje extra door uw woning te laten stylen door een echte stylist. Tegen onze lage inrichtingsprijs haalt uit meer uit uw verkoopprijs. Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen? Wilt u de styling van uw huis aan ons overlaten om de verkoop te stimuleren? Vul ons contactformulier in of stuur uw e-mail naar info@intrastijl.be. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek bij u in huis om het stylen ervan te bespreken.