MEUBELVERHUUR


divider

Bij Intrastijl richten wij uw woning of vastgoed optimaal in middels onze meubelverhuur, zodat u deze sneller en voor een betere prijs kunt verkopen. Een leegstaande woning verkopen is namelijk niet eenvoudig. Met behulp van onze verhuur van verschillende meubels is er voor iedere inrichting een toepasselijke en bovenal sfeervolle optie. Wij helpen u graag met het creëren van een behaaglijk interieur, zodat u uw huis sneller en voor een betere prijs verkoopt.

Meubelverhuur biedt u de oplossing voor een fijne sfeer in huis

Wanneer u uw woning wilt verkopen, is het beter om deze gezellig in te richten dan leeg te laten staan. Een leegstaande woning lijkt namelijk veel kleiner dan deze in werkelijkheid is. Veel potentiële kopers hebben moeite om de lege ruimtes gemeubileerd voor zich te zien. Dankzij onze inrichting en de verhuur van prachtige meubels worden de mogelijkheden en pluspunten van uw vastgoed benadrukt. Het is een kleine investering met een groot rendement. Bovendien wordt er veel minder afgeboden op de vraagprijs en ontvangt u sneller een aanvaardbaar bod. Daarnaast zorgen de decoratie en accessoires voor een huiselijke sfeer waarmee u de koper of huurder sneller overtuigt. We stemmen elk verhuurpakket met meubels af op de stijl van uw woning of appartement.

Kies het meubelverhuur pakket dat het best bij uw woning past

Er is keuze tussen twee pakketten van meubels om te huren: luxe meubelen of een mix van echte en kartonnen meubelen. Elk pakket bevat alle meubels en decoratie om een woonkamer, eetkamer, gastentoilet, badkamer, hal en slaapkamer optimaal en sfeervol in te richten. Laat uw kijkwoning of modelappartement nu inrichten aan de hand van onze onderstaande meubelverhuur pakketten. Wij verzorgen graag de verhuur van sfeervolle meubels voor uw woning. Stuur een e-mail naar info@intrastijl.be of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

LUXE MEUBELEN
Dit pakket bestaat uit echte meubelen en decoratie die uw woning optimaal inrichten met een wow effect.
MIX ECHTE EN KARTONNEN MEUBELEN
Met dit pakket wordt uw woning snel, sfeervol en op de meest voordelige manier ingericht.