Vastgoed snel verkopen


divider

Uw vastgoed zo snel mogelijk verkopen, vereist een sfeervolle inrichting. Wanneer uw pand namelijk een aangename sfeer heeft, voelt de potentiele koper zich eerder aangetrokken en zal het hem of haar eerder over de streep trekken om het te kopen.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Neem contact op!

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

    Uw vastgoed snel verkopen door middel van een vastgoed restyle

    Bij IntraStijl zorgen wij er met onze home staging voor dat uw vastgoed sfeervol wordt ingericht met tijdelijke meubels. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat door het inschakelen van een vastgoedstyling, de meerwaarde van uw vastgoed stijgt met 15%. Dit in vergelijking met de gemiddelde verkoopprijs. Veel mensen worden namelijk afgeleid door de persoonlijke inrichting en kijken vaak niet verder dan de bestaande sfeer. Wilt u uw vastgoed snel verkopen, dan bieden wij u twee opties. Zo komen wij bij u langs voor persoonlijk advies. Dan geven wij u ter plaatse verslag waar u zelf meteen mee aan de slag kunt. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de gehele vastgoedstyling voor u verzorgen. Wij komen de ruimtes ter plaatse bekijken en verzorgen daarna de volledige inrichting. Met behulp van onze sfeervolle meubels en prachtige decoratie zal u uw vastgoed sneller verkopen.

    Schakel ons in als uw vastgoedstylist

    Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Contacteer ons via info@intrastijl.be voor een offerte op maat of vrijblijvende informatie. Vul eenvoudig ons contactformulier in via de website en we plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.