Verkoopstylist


divider

Wanneer u uw huis snel en voor een goede prijs wilt verkopen, is het een goed idee om een verkoopstylist in te schakelen voor uw vastgoed. Deze kleine investering levert u namelijk een betere verkoopprijs op. Door de verkoopstyling van uw huis te laten verzorgen, wordt er een stijlvolle inrichting gerealiseerd die het beste uit uw huis haalt.

Heeft u nog vragen of wilt u graag interieuradvies ontvangen?

Binnen een week helpen wij u al verder! Vul hier ons contactformulier in!

  Tover uw woning om met behulp van een verkoopstylist

  Verkoopstylisten zijn speciaal opgeleide vakmensen die uw huis omtoveren tot een prachtige modelwoning. Zo verschijnt uw woning niet onopgemerkt op de huizenmarkt. Alle unieke kenmerken worden benadrukt en de verschillende ruimtes worden aantrekkelijk gemaakt door een prachtige inrichting. Door de verkoopstyling van uw huis te laten verzorgen door een verkoopstylist, wordt de interesse van uw potentiele kopers vele malen sneller gewekt. Niet alleen verkoopt u uw woning hiermee sneller, maar ook nog eens tegen een hogere prijs!

  De mogelijkheden van verkoopstyling voor uw huis

  Bij IntraStijl bieden wij u verschillende opties aan. Zo kan onze verkoopstylist een aangename sfeer creëren in uw woning of appartement waarin verschillende mensen zich prettig voelen. Een leegstaand huis verkopen, is namelijk erg lastig en vaak vindt men het moeilijk om hier meubilair in te visualiseren. Wij bieden u tijdelijk meubilair aan in verschillende stijlen. Gaat u voor landelijk, modern of comfort? Onze verkoopstylist geeft u graag advies over welke stijl het beste bij uw te verkopen woning past. Daarbij richten wij verschillende ruimtes in met meubelen en decoratie, zoals:

  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • Eetkamer
  • Badkamer
  • Gastentoilet
  • Hal

  We nemen uw zorgen uit handen wanneer het gaat om de verkoopstyling van uw huis

  Kies voor een optimale verkoopstyling van uw huis en laat het sfeervol en verkoopklaar inrichten door onze verkoopstylist. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken en de ruimtes in uw huis te bekijken. We stemmen namelijk elke verhuurpakket met de verschillende meubelen af op de stijl van de woning of het appartement. Maak een afspraak voor de verkoopstyling voor uw woning via ons e-mailadres info@intrastijl.be of vul het contactformulier in.