Intrastijl in “Gazet van Antwerpen”
25 oktober 2020
Hoe een vastgoedstylist naar jouw te verkopen woning kijkt
30 december 2020
De trend om huizen voor kandidaat-kopers aan te kleden is al jarenlang ingeburgerd in Amerika en verovert nu ook de rest van de wereld. Geen wonder als je ziet welke voordelen vastgoedstyling met zich meebrengt. Kandidaat-kopers zien eindelijk het volle potentieel van een ruimte waardoor de woning sneller én tegen een betere prijs wordt verkocht. En het beste nieuws? Vastgoedstyling is helemaal niet duur!

Waarom kiezen voor vastgoedstyling?

Uiteraard wil je je eigendom aan een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Alleen blijkt uit onderzoek dat maar liefst 85% van de kandidaat-kopers niet zelf de mogelijkheden van een woning ziet in een lege ruimte. Gelukkig valt dat dankzij vastgoedstyling perfect op te lossen!

Een vastgoedstylist zet jouw woning op de best mogelijke manier in de markt. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij kandidaat-kopers. Wat ontzettend interessant is als je bedenkt dat bezoekers al binnen de eerste 90 seconden beslissen of jouw vastgoed hen aanspreekt. 

De woning komt volledig tot zijn recht

Lege ruimtes kunnen soms kleiner ogen dan ze in werkelijkheid zijn. Denk maar aan een slaapkamer in een nieuwbouwappartement bijvoorbeeld. Door deze ruimte alvast aan te kleden, toon je bezoekers het volle potentieel. Zo wordt een kleine, kale ruimte plots een knusse kinderkamer waarin ze hun spruit al naar hartenlust zien spelen en slapen.

Vastgoedstyling vermijdt excentrieke interieurkeuzes en maakt een woning net zo aantrekkelijk mogelijk voor een zo breed mogelijk publiek. De positieve elementen van de woning worden extra in de verf gezet. Er wordt gefocust op het creëren van licht, rust en ruimte. Zodat er een gezellige sfeer ontstaat die de woonst groter en waardevoller doet lijken. 

Maar niet alleen tijdens de huisbezoeken bewijst vastgoedstyling zijn nut. Ook op immosites scoren mooi ingerichte woningen opvallend beter. Dit komt doordat deze ruimtes tijdens het scrollen sneller de aandacht van geïnteresseerden trekken. Een extra kans dus om te verkopen!

Kleine investering, grote opbrengst

Cijfers liegen niet: vastgoedstyling zorgt voor een meerwaarde van maar liefst 10% tot 30% voor jouw vastgoed. Doordat kandidaat-kopers alle mogelijkheden van een pand zien, stijgt de waarde.

Een ingerichte woning wordt dan ook tot 7 keer sneller verkocht dan een niet-ingericht pand. Dat betekent ook dat er tot 7 keer minder bezichtigingen geregeld moeten worden om hetzelfde pand te verkopen. En dat er voor jou als makelaar meer tijd overblijft om nieuwe panden in de verkoop te zetten en dus meer te verdienen.

Vastgoedstyling is dus een kleine investering met een groot rendement. Ben je op zoek naar een vastgoedstylist met meer dan 6 jaar ervaring in vastgoedstyling? Dan ben je bij IntraStijl aan het juiste adres. Je pand wordt optimaal ingericht zodat jij sneller én voor een betere prijs kan verkopen. Er zijn bovendien verschillende mogelijkheden, zodat er voor iedere woning een toepasselijke en bovenal sfeervolle optie beschikbaar is!

Verkoop jouw woning ook sneller en aan een hogere prijs!

Gratis gids