Dit appartement richtte Intrastijl in voor verkoop… en dit is wat er gebeurde!
26 juli 2020
Intrastijl in “Het Laatste Nieuws”
20 oktober 2020
Alles tonen

Een droominterieur in huis halen in slechts enkele kliks?

INTRASTIJL komt met totaaloplossing voor slimmerikken en bezige bijen

Stel je even voor: Je bezoekt een modelappartement en wordt verliefd op zowel het appartement als de inrichting. Tot op heden diende de kandidaat-koper dan zelf op zoek te gaan naar soortgelijk interieur. Daar brengt intrastijl nu verandering in! Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag om naast de woning ook de inrichting te kunnen aankopen, lanceren we nu onze eigen webshop waarin je in slechts enkele kliks de eigenaar wordt van een prachtig interieur, geheel samengesteld door Saskia, intrastijls vastgoedstyliste. Gemakkelijk? Check! Tijdswinst? Dubbelcheck!

Laten we eerlijk zijn, in de huidige coronatijden klinkt het eindeloos afschuimen van interieurwinkels als een bezigheid die we liever vermijden. Daarnaast vraagt het veel tijd en creativiteit om een mooi samengesteld interieur bij elkaar te zoeken. Net voor die mensen die willen genieten van een jaloersmakende inrichting, maar zonder er veel moeite hoeven voor te doen, komt intrastijl met dé oplossing.

Een droominterieur in slechts enkele kliks

Ben jij helemaal verkocht aan Saskia’s stylingwerk en wens je een welbepaald interieur van haar hand graag aan te kopen? Scan dan eenvoudigweg de QR-code die je in het modelappartement of -woning vindt of surf rechtstreeks naar onze shop the lookpagina. Selecteer daar de interieurstijl van jouw dromen en voor je het weet nodig jij binnenkort je vrienden uit in een interieur waar ieder dol op zal zijn, zonder er een stap in een interieurwinkel te moeten voor zetten!

Dé oplossing voor modieuze slimmerikken en bezige bijen

In de wereld van vandaag is tijd het hoogste goed. Bezige bijen kijken dan ook uit naar oplossingen die hun leven gemakkelijker maken en hen toelaten meer quality time door te laten brengen – in klasse en stijl – met hun geliefden. Daarnaast verhuizen we tegenwoordig meer dan vroeger. Denk maar aan het jonge koppel dat voor het eerst een volledige uitzet koopt voor hun eerste huisje, maar evengoed aan nieuw samengestelde gezinnen die omwille van tijdgebrek graag kiezen voor gemak, de single man of vrouw die na een scheiding terug alleen gaat wonen of het oudere koppel dat het grote huis op het platteland verlaat voor een hip appartement in het stadscentrum. Voor die mensen, die ernaar uitkijken om in één klap, zonder veel gedoe een droominterieur in huis te halen, lanceert intrastijl deze totaaloplossing.

En of het een kijkje waard is, onze nieuwe webshop! We nodigen je dan ook uit om meteen door te klikken naar onze shop the lookpagina en je te laten verrassen door Saskia’s stylingwerk. Maar opgelet! Wedden dat je zo verknocht raakt aan je nieuwe droominterieur?

Gratis gids