Binnenkort een openhuizendag? Met deze 4 tips is jouw woning zo verkocht.
23 februari 2021
Kleine ruimtes leuk inrichten? Dat doe je zo!
22 november 2021
Alles tonen

Hoe gaat een vastgoedstyling in zijn werk bij Intrastijl?

Vastgoedstyling is de perfecte manier om je vastgoed op de best mogelijke manier te verkopen. Ben je benieuwd hoe vastgoedstyling nu precies verloopt? In dit blogartikel vertellen we je hoe Intrastijl te werk gaat!

Contactaanvraag vastgoedstyling

Vastgoedstyling begint met een contactaanvraag. Bij Intrastijl hechten we ontzettend veel belang aan klanten van een snelle inrichting te voorzien. Na de contactaanvraag wordt jouw vastgoed binnen de 7 à 10 dagen ingericht. Op deze manier kan je als verkoper of makelaar snel schakelen en je vastgoed op korte termijn verkopen.

Afspraak ter plaatse of online

Om de woning zo goed mogelijk in te schatten, komen we ter plaatse alle mogelijkheden bekijken. Het is ook mogelijk om ons in plaats daarvan een grondplan en enkele foto’s van het vastgoed te bezorgen. In dat geval bekijken we zo de uitstraling van je woning en hoe we deze op de best mogelijke manier kunnen inrichten.

Opstellen van een offerte

Intrastijl heeft verschillende vastgoedstylingpakketten op voorraad. Het pakket luxemeubelen bestaat uit een zorgvuldig samengesteld pakket dat perfect in jouw woning past. Dankzij de stijlvolle aankleding voelen kandidaat-kopers zich meteen thuis. Daarnaast is er ook een pakket kartonnen meubelen. Dit is het ideale pakket wanneer je je woning snel, sfeervol en op de meest voordelige manier wil inrichten.

Zo kan jouw vastgoed snel ingericht worden binnen de gewenste termijn. De huurperiode wordt in overleg afgesproken en je ontvangt een offerte volledig op maat. De factuur dient 14 dagen na het inrichten betaald te worden.  

Leveren van meubelen

We leveren de meubelen op de afgesproken datum en locatie. De ladderlift is inbegrepen indien nodig. Op het einde van de huurperiode komt het team van Intrastijl de meubelen terug ophalen. Zo moet jij zelf nergens aan denken! Ook een inboedelverzekering is inbegrepen in het huurpakket.

Het inrichten van jouw vastgoed

Intrastijl past steeds de nieuwste trends toe en zorgt voor de final touch van jouw interieur. Terwijl Jasper het logistieke deel voor zijn rekening neemt, neemt Saskia de vastgoedstyling voor haar rekening. Hierdoor neemt de waarde van jouw lege of onafgewerkte woning meteen toe! Kandidaat-kopers zien in een oogopslag de verschillende mogelijkheden van het vastgoed en krijgen meteen een goede eerste indruk. Dit geeft de verkoop van het vastgoed een gigantische boost.

Professionele fotoreportage

Het interieur van jouw vastgoed ook op immowebsites laten opvallen? Intrastijl werkt indien gewenst samen met een professionele vastgoedfotograaf. Zo trekt jouw prachtig ingerichte woning ook online de aandacht van geïnteresseerde kopers!

Contacteer ons voor meer info over vastgoedstyling van jouw woning

Gratis gids